RestauratieCCNL
RDW

Wij richten ons tegenwoordig nog voornamelijk op het restaureren van 2cv’s op zeer hoog niveau, met oog voor detail en kwaliteit. Eigenlijk kan men beter over nieuwbouw spreken.

Wij beginnen te bouwen op een volledig anti-roest behandeld nieuw RDW-erkend chassis, de koetsen die wij gebruiken zijn van La Caisse 2cv en zijn op professionele wijze geheel voorzien van nieuwe plaatdelen zoals dorpels, bodemplaten, voetenbak, bankbodem, kofferbak, binnenschermen, achterlichtpaneel, raamframe, motorkapscharnier, etc. en worden voorzien van nieuwe spatborden en deuren rondom. Ook de koets krijgt een volledige anti-roest behandeling.

Het spuitwerk laten wij verrichten door een professioneel Focwa schadeherstel-bedrijf. Onze 2cv's worden zowel van binnen als van buiten helemaal gespoten, dus ook als u de vloermatten optilt is daar de nieuwe kleur zichtbaar, nergens zal meer de oude lak aanwezig zijn, wij spuiten de 2cv’s dan ook in losse onderdelen, voordat deze opgebouwd word.

Technisch en motorisch worden deze 2cv's helemaal als nieuw opgebouwd, ze krijgen een compleet gereviseerde motor en versnellingsbak en we monteren een electronische ontsteking. Verder worden ze van nieuwe onderdelen zoals velgen, banden, remmen, remcilinders en leidingen, fusee's, lagers, aandrijfassen, dynamo, startmotor, olievulpijp, kachelslangen, etc., etc. voorzien.

Ook zorgen we dat het interieur weer als nieuw is, de stoelen en banken worden volledig opnieuw opgespannen met nieuwe matten en rubbers en worden voorzien van nieuwe bekleding. Ook de dashboardbekleding en zijwandbekleding en vloermatten worden vernieuwd.

Uiteraard werken we de 2cv af met nieuwe sierlijsten, een nieuw dak, nieuwe lampen en voor de veiligheid en goed zicht een nieuwe gelaagde voorruit.

Deze prachtige, als nieuw gerestaureerde 2cv's leveren wij vanaf zo'n € 27.500,-, uiteraard geheel afhankelijk van uw speciale wensen op gebied van kleur, uitvoering, etc.

Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen of langskomen.

Hieronder vindt u een aantal foto's van diverse (deel-)restauraties die wij uitgevoerd hebben.
Chassis voor de 2cv met RDW-Certificaat.

Chassis hebben wij altijd genoeg op voorraad.

Een 2cv in deze staat verdiend een totaalrestauratie.
zie hieronder...

Vers gespoten koets en gereviseerde motor en bak op
nieuw chassis.

Koplampbeugel en lampen gemonteerd.

Interieur, deuren, achterschermen en dak gemonteerd.

Voorschermen en bumpers gemonteerd.

Motorkap en grille gemonteerd.

Deze prachtige 2cv is reeds VERKOCHT.
 

Customs & Classics, 2cv-specialist, hoorn 7A, 6713KR, Ede +31 (0)318-438833. Verkoop, Reparatie, Restauratie, Onderhoud, Keuringen, Onderdelen.

Aan de info op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Van deze website mag niks gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de directie van CUSTOMS & CLASSICS.